Kystriksveien

Pakker


Hopp fra øy til øy nedover Helgelandskysten med ekspressbåt og besøk det gamle handelsstedet på Støtt, og vakre Lovund ute i havgapet. Med på reisen får dere gode senger, store matopplevelser, frisk sjøluft, og et øyrike dere aldri vil glemme !

Her står vin og sjømat på menyen, i en kombinasjon av barske opplevelser nært havet. Maten som serveres kan ikke bli ferskere. Du får anledning til å fange den selv, tilberede og bare nyte fantastiske og ekte smaker.

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene på Namdalskysten ! Sett av helgen 16. - 18. mars - bo godt på Kysthotellet Rørvik og opplev Skreifestivalen og feiringen av skreien. Pakken inkluderer to netter på Kysthotellet Rørvik, båttur til fiskemottaket på Vandsøya fredag, billett til det spektakulære vandreteateret i et mørklagt Rørvik sentrum, og inngang i utstillingen på Kystkultursenteret Norveg.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du 3 av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du noen av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Kategorier


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud