Pakker


Vi møter dere på Sparbu stasjon med sykkel utstyrt med sykkelvesker, pumpe, hjelm og refleksvest og kart med rutebeskrivelse. Langs turen får dere servert lunsj på Gulburet før dere sykler videre til et av de historiske overnattingsstedene Strømnes eller Husfrua hvor det venter middag og overnatting i rustikke omgivelser. Dagen etter sykler dere siste etappe tilbake til Sparbu Stasjon hvor dere setter fra dere sykler og utstyr. Vi kjører selvfølgelig bagasjen deres til og fra Strømnes/Husfrua, og ønsker

Ønsker dere å prøve kajakk for første gang, eller har padlet litt og ønsker å lære mer ? Vi har satt sammen den perfekte pakken for nettopp deg, i et av Norges mest spektakulære padleområder - Helgelandskysten. Pakken inkluderer overnatting i 3 dager på Nesna, 8 timers introduksjonskurs dag 2, og guidet tur dag 3.

Namdalskysten er en matregion med lange tradisjoner som vi tar med oss inn i ny tid og vi inviterer deg til en unik tidsreise i sjømathistorien gjennom en heldags rundtur med hurtiggående båt i skjærgården ! Du ankommer på onsdag, og overnatter på Kysthotellet i Rørvik. På torsdag tar vi deg med på opplevelsestur - her får du et innblikk i hvordan havets ressurser i århundrer har og fortsatt danner grunnlaget for regionens hovednæringer.

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene på Namdalskysten ! Sett av helgen 24 - 26 mars - bo godt på Kysthotellet Rørvik og opplev Skreifestivalen og feiringen av skreien. Pakken inkluderer to dager på Kysthotellet Rørvik, skreibuffet på Lørdag, og inngang på Kystkulturmuseet Norveg. Og kommer du litt tidlig på fredag - bli med på tur til fiskemottaket på Vandsøya - det er en opplevelse.

Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud