Weekendpakke Skreifestivalen 24 - 26. mars

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene på Namdalskysten ! Sett av helgen 24 - 26 mars - bo godt på Kysthotellet Rørvik og opplev Skreifestivalen og feiringen av skreien. Pakken inkluderer to dager på Kysthotellet Rørvik, skreibuffet på Lørdag, og inngang på Kystkulturmuseet Norveg. Og kommer du litt tidlig på fredag - bli med på tur til fiskemottaket på Vandsøya - det er en opplevelse.

PAKKEN INKLUDERER:
Overnatting 2 netter i dobbeltrom på Kysthotellet i Rørvik (fredag - søndag).
Billett til utstillingene på Norveg.
Skreibuffet på Kysthotellet på Lørdag.

BÅTTUR TIL VANDSØYA FREDAG, fra kl. 1300
Båtturen til Vandsøya anbefales på det varmeste om dere kommer litt tidlig til Rørvik. Her får dere bli med til et fiskevær i drift og møte fiskerne i arbeid. Det er ca 45 minutter med bil til Kjønsøyvågen, så om dere ankommer Rørvik før kl 1500, har dere mulighet til å være med. Les mer om båtturen og book her.

Skreifestivalen er en hyllest til en viktig næring i Vikna og på Namdalskysten. Skreien har vært viktig for folket her i årtusener og er fortsatt viktig etter tusenårsskiftet. Sør for Lofoten er det ikke noe annet sted der skreifisket har – og har hatt - slik betydning som i Vikna.

KONTAKTINFORMASJON:
Trenger dere mer informasjon, ta kontakt på 48 88 00 23 / post@skreifestivalen.no

www.skreifestivalen.no

TRANSPORT
Ta kontakt med Kystriksveien Reiseliv for detaljert info om transport på 74 40 17 17.

Rørvik Lufthavn, Ryum, ligger 6,4 km fra Rørvik sentrum og betjenes av Widerøe Flyselskap. Det går direkterute til Mo i Rana, Namsos og Trondheim fra/til Rørvik flere ganger daglig.

Med bil: Rørvik ligger 5 timer nord for Trondheim. En kan kjøre både om Namsos på Fv17, og 769 - da blir det en ferje (Lund - Hofles), eller E6 til Gartland rett nord for Grong, og over på Fv17 på Høylandet - opp til Foldereid der en tar av mot Rørvik.


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud