Kajakkpakke for nybegynnere på Helgelandskysten (4 dager)

Ønsker dere å prøve kajakk for første gang, eller har padlet litt og ønsker å lære mer ? Vi har satt sammen den perfekte pakken for nettopp deg, i et av Norges mest spektakulære padleområder - Helgelandskysten. Pakken inkluderer overnatting i 3 dager på Nesna, 8 timers introduksjonskurs dag 2, og guidet tur dag 3.

Pakken inkluderer:
Overnatting på Havblikk camping på Nesna.
Introduksjonskurs i havpadling dag 2 (inkludert våttkort)
Guidet tur med en av Helgelands mest erfarne kajakkguider !

Ingen forhåndskunnskaper er påkrevd.

Hjelp med transport og planlegging: Hav & Fritid /Havblikk camping/ Kystriksveien Reiseliv hjelper gjerne med detaljplanlegging. Ta kontakt på 74 40 17 17.

Detaljert beskrivelse:

Dag 1: Ankomstdag
Med fly:
Stokka lufthavn Sandnessjøen Med buss: Fra Mosjøen eller Brønnøysund.
Trænaruta går fra sentrum kl 1630, med ankomst Nesna kl. 1700

Bodø Lufthavn: En kan fly både inn og ut via Bodø. Mandag - lørdag går Nordlandsekspressen om ettermiddagen ned til Nesna.

Du innstallerer deg på Havblikk camping på Nesna.

Dag 2: Introduksjonskurs kajakk
Dette er et 8-timers kurs hvor du får lære grunnleggende ferdigheter innen havpadling. Som blant annet padleteknikk, redningsteknikker og sikkerhet.

Kurset stiller ingen krav om tidligere erfaring eller padlekunnskaper.Hav & Fritid stiller med kajakker og øvrig utstyr.

Kursdeltakerne bør ha med:
- Varme klær til å ha under padleklærne.
- Skifteklær
- Varm lue
- Solbriller
- Termos med varm drikke

Dag 3: Guidet tur
Dag 3 er turdag - da blir det ut på tur og utforske områdene rundt Nesna. Turen går ofte til den vakre øya Tomma, og hvite sandstrender.

Det er forventet at turen avsluttes ettermiddag/kveld

Dag 4: Hjemreise, eller videre ?
For noen har turen kanskje bare begynt. Hva med å bygge på med øyhopping med sykkel - det er bare å sette seg på sykkelen på Nesna og hoppe fra øye til øy opp eller ned Helgelandskysten. Her finnes det mange bra alternativer. Kystriksveien Reiseliv kan hjelpe med planlegging (74 40 17 17). Vandring: Sandnessjøen ligger ved foten av fjellkjeden De Syv Søstre, øytopper som Rødøyløva og Hestmannen ligger bare en kort båttur unna med Nordlandsekspressen, for ikke å snakke om Lovund og Træna ....


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud