Unik båttur i skjærgården, med overnatting på Kysthotellet Rørvik

Fra 1444 NOK

Namdalskysten er en matregion med lange tradisjoner som vi tar med oss inn i ny tid og vi inviterer deg til en unik tidsreise i sjømathistorien gjennom en heldags rundtur med hurtiggående båt i skjærgården ! Du ankommer på onsdag, og overnatter på Kysthotellet i Rørvik. På torsdag tar vi deg med på opplevelsestur - her får du et innblikk i hvordan havets ressurser i århundrer har og fortsatt danner grunnlaget for regionens hovednæringer.

Periode: Onsdag/torsdag i juli.

Pakken inkluderer:
Overnatting på Kysthotellet i Rørvik (onsdag - torsdag)
Torsdag: Båttur, sjømatlunsj servert i den gamle butikken i Sør-Gjæslingan, kafferservering ved lakseanlegget.

Bestilling: Ikke ledig kapasitet ? Ta kontakt direkte på 48 88 00 23 eller 473 59 190

På i overkant av fire timer får du oppleve fiskeritradisjonene i det gamle fiskeværet Sør-Gjæslingan og dagens havbruk gjennom besøk på et moderne lakseoppdretts-anlegg. I historiske omgivelser får du servert en sjømatlunsj som består av lokale produkter høstet fra havet på Namdalskysten.

Båtturen er også en opplevelse i seg selv der man passerer holmer, skjær og trange sund med sitt naturlige dyre- og fugleliv. Avgang er torsdager i juli 2016 fra Norveg flytebrygge kl. 11:00 med m/s Sunniva som tar 12 personer. Turene må bestilles på forhånd og det er forbehold om været.

Trenger dere mer informasjon, ta kontakt på 48 88 00 23 / post@museetmidt.no


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud