Kystriksveien

Øyhopping med sykkel på Helgeland - 4 dager, fra Brønnøysund, turopplegg 1

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du 3 av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Med dette turopplegget bærer det rett på sykkeltur og ut i øyriket etter ankomst til Brønnøysund. Turen ned til Torghatten er bare på 15 km, og dere har mulighet til å avslutte dagen på en av Kystriksveiens mest spennende restauranter. Å våkne opp på Torghatten er også en opplevelse verdt å ta med seg. Merk at første overnatting er overnatting i hytter på Torghatten, resten av turen er i dobbeltrom på hotell (som turopplegg 2).

Les mer om turoppleggene.

Ønsker du hjelp til å booke denne pakken, eller finner du ikke ledige datoer ?


Denne pakken består av mange elementer og valgmuligheter. Nedenfor er det oppsummert hva som gjelder mht. hva som er inkludert og hva som er valgfritt i pakken.
Her kan dere sende inn forespørsel via skjema.

Inkludert i pakken (må velges):
Overnatting 3 netter.
Middag på Vega Havhotell.

Valgfrie tillegg:
Sykkelutleie 4 dager.
Bagasjetransport 4 etapper - regnes per person. Dag 1: Brønnøysund - Torghatten, Dag 2: Torghatten - Brønnøysund, Dag 3: Brønnøysund - Vega, Dag 4: Vega - Brønnøysund.
Middag på Torghatten StrandRestaurant. Kun i sommersesong.
Middag på Hildurs Urterarium. Kun i sommersesong.

Ønsker du å gå igjennom bestillingen med oss etter gjennomført booking ?


Ta kontakt med oss på 74 40 17 17, eller på post@kystriksveien.no for å se igjennom pakken sammen. Det er mange valgmuligheter og det kan være greit å sjekke at alt er korrekt.


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud