Kystriksveien

Kajakk på Svartisen

Adresse: 8150 Ørnes Vis kart

Adresse: 8150 Ørnes

Lyst å padle kajakk i arktisk natur? Svartisen i Meløy er ikke bare tilgjengelig på Engenbreen, den henger også ned over et vann som heter Storglomvann. Her kalver den store spektakulære isfjell som vi kan padle rundt, slike opplevelser finner en ingen andre plasser i Norge, sett av en dag og bli med på et skikkelig arktisk eventyr!

Sesong: Juni - September (kan også bestilles utenom dette, etter avtale).
Krav til ferdighet/utstyr: Ingen krav til ferdighet. Beyond limits stiller med alt nødvendig utstyr. Ta med varme klær.
Varighet: 4-6 timer.
Sted: Møtested etter avtale. Egen transport: Turene går fra Holmvassdemningen på Storglomvatnet - det er parkering her. Avkjøring fra FV 17 mellom Svartisentunnellen og Fykantunnellen (ca 20 km sør for Ørnes) - kjør langs Fykanvatnet, og opp gjennom tunnellen. Hold høyre opp Holmvassdalen til dere kommer til demningen. Parker her. Beregn ca 15 minutter fra hovedveien.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hytte & Camping

Furøy Camping

Avstand: 26,2 km
Furøy Camping ligger vakkert til ved Kystriksveien i Nordland - FV17 - like ved ferjeleiet på Halsa, i Meløy Kommune.
Hytte & Camping

Hytter Svartisen

Avstand: 16,9 km
Har dere planer om å oppleve Svartisen, så finnes det ingen bedre måte enn å bo ved foten av den ! Perfekt som utgangspunkt for å gå opp til isen, bli med på brevandring, eller gå opp til Norges mest spektakulære turisthytte - Tåkeheimen. år siste båt er gått har du området og naturen for deg selv. Hyttene har høy standard og alt av nødvendig utstyr. I sommersesongen er det servering på Brestua kun et steinkast unna.
Hotell & Rom

Glomfjord overnatting

Avstand: 8,4 km
Enkel og rimelig overnatting i rom innerst i Glomfjorden, med fantastisk utgangspunkt til Glomfjordfjellet, skjærgården og Svartisen. Ladestasjon for Tesla.
Build: 14.08.2020 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails