Kystriksveien

  • Vis alle
  • Restaurantopplevelse på Torghatten Strandrestaurant

Restaurantopplevelse på Torghatten Strandrestaurant

Dato: Søndag 16 aug 2020 - tirsdag 1 sep 2020 Vis kart

Vær forberedt på en matopplevelse som utfordrer ganen og smaksopplevelsene. Med utgangspunkt i lokalt fanget fersk fisk og kjøtt fra Helgeland tar Torghatten Strandrestaurant dere med på en matreise som kombinerer gamle mattradisjoner og moderne produksjonsteknikker, og som tar dere med ut i det eksperimentelle....

Bordbestilling og tider:

​Bord må reserveres på forhånd.
Servering: 18.00 - 21.00 (Ved bestilling tildeles tidspunkt mellom 18-21, restauranten tar kontakt etter foretatt bestilling for nærmere avtale.).
Restauranten er åpen til kl. 2300.
Meny: 7 retters fixed meny, dvs menyen er forhåndsbestemt fra dag til dag og kan ikke justeres/endres.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Hytte & Camping

Torghatten Camping & Strandrestaurant (Hytter og Leiligheter)

Avstand: 36 meter
Torghatten Camping ligger vakkert til ved foten av fjellet Torghatten, ca 15-20 min. med bil fra Brønnøysund sentrum. Anlegget har høystandard hytter og leiligheter, teltplasser, samt oppstillingsplasser for campingvogn/bobiler. Her kan du også spise godt på Strandrestauranten.
Hotell & Rom

Sømna Kro & Gjestegård

Avstand: 9,8 km
Sømna Kro & Gjestegård ligger i kommunesentret Vik i Sømna kommune helt sør på Helgelands-kysten; 40 km sør for Brønnøysund og 350 km nord for Trondheim. Gjestegården har 65 senger fordelt på 39 moderne rom som alle har bad med dusj og TV.
Hotell & Rom

Corner Hotell

Avstand: 10,4 km
Corner Hotell - Hotell midt i sentrum av Brønnøysund, kystbyen midt i Norge! Som gjest hos Corner Hotell får du et rimelig overnattingstilbud i nærhet til Norges kanskje vakreste kyststrekning med Vega verdensavområde bare 25 minutters båttur unna. Motellet passer perfekt for deg som ønsker å prioritere opplevelser og aktiviteter når du er på Helgeland.
Build: 03.07.2020 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails