Kystriksveien

Experience@Bjerkem

Adresse: Såseggveien 300, 7718 Dato: Torsdag 19 sep 2019 - torsdag 31 des 2020 Vis kart

Adresse: Såseggveien 300, 7718

Experience@Bjerkem ligger rett utenfor Steinkjer og tilbyr en helaftens gourmet-opplevelse basert på økologisk kortreist mat. Eier og kjøkkensjef Kim Sjøbakk har bred erfaring fra Michelin restauranter i London. Forhåndsbestilling.

Experience@Bjerkem ligger på gården Bjerkem i en tidligere låve som er blitt forvandlet til en rustikk restaurant og bar.

Experience tilbyr en 14-retters meny som er i kontinuerlig endring basert på sesong og råvaretilgang, med tilhørende kvalitetsviner fra hele verden.

Velkommen til en reise i tid og matopplevelse !

Ikke ledig kapasitet ?
Her ligger det kun kapasitet inntil 3 dager før ankomst. Det kan godt være ledig om dere ønsker å bestille på kort varsel - ta da kontakt direkte med Experience@Bjerkem

BETINGELSER: Experience@Bjerkem har egne betingelser for avbestilling som avviker fra standardbetingelsene. Avbestilling innen 7 dager før ankomst gir full refusjon minus behandlingsgebyr. Avbestilling tettere opp til ankomst enn 7 dager gir ingen refusjon.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Bo

Best Western Tingvold Park Hotel

Avstand: 8,7 km
Hotellet i Steinkjer med stil og atmosfære. Hotellet har et særpreget hjemmemiljø og et utsøkt norsk kjøkken. Beliggenhet i boligområde i gangavstand til Steinkjer sentrum.
Bo

Quality Hotel Grand Steinkjer

Avstand: 7,9 km
Her bor du i hjertet av Steinkjer med gangavstand til shopping og uteliv. 50 meter fra jernbane og bussterminal.
Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails