Kystriksveien

  • Vis alle
  • Bli med på tur i vakre Bymarka

Bli med på tur i vakre Bymarka

Adresse: Nordre gate 11, 7011 Trondheim

Adresse: Nordre gate 11, 7011 Trondheim

Snør på deg joggeskoene og bli med en erfaren og lokalkjent Personlig Trener inn i Trondheims fantastiske bymark. Her får du guiding til de beste og fineste stedene skogen har å by på, samtidig som en frisk og god trimtur.
Turen starter utenfor Turistinformasjonen i Nordre gate 11 og går ca 1,5 km gjennom idylliske gater før vi kommer til Ilaparken like i utkanten av Trondheim sentrum. Derfra dreier turen seg raskt inn i en allé av vakker løvskog og langs en bekk oppover til Theisendammen. Her får man en fantastisk utsikt over fjorden og byen før turen videre går inn i barskog og bratt opp til Våttakammen, hvor det er flotte forhold til å fotografere. Våttakammen er en historisk kolle med spektakulært skue over Trondheim, Munkholmen og Fosenalpene.
På vei tilbake er det mulighet for å bade før man avslutter turen der vi startet. Turen kan starte og avsluttes andre steder hvis ønskelig, ta kontakt.

Varighet ca. 2 timer, 11 km.
Nivå: Tidvis bratt skogsti, men turen og tempo tilpasses den enkeltes form og ønske.
Pris: 1290,- for 1-8 personer. Ta kontakt for større grupper.

Vi tilbyr også skreddersydde turer:
Ønsker du en kort og lettgått tur til flotte steder å ta kule bilder på? Eller søker du en rå og ekte opplevelse av den trønderske naturen og skogen? Vil du oppleve barskog, tjern, stikke innom gamle hytter og opp på flotte topper? Fortell oss hva du vil oppleve, så setter vi sammen den perfekte turen for deg! Naturen ligger der vakker og tilgjengelig, med det er lett å rote seg bort og kaste bort dyrebar ferietid på å lete etter riktig sti. La heller en erfaren guide ta deg med på en skreddersydd opplevelse, så er du sikret en trygg og god tur til de perfekte stedene for deg.
Nedsatt funksjonsevne? Trondheim har mange flotte steder med god tilgjengelighet for alle. Ta kontakt for nærmere informasjon.
Priser: fra 890,-

Bestill nå

Vis mer

Om denne aktiviteten

Build: 29.11.2019 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails