Kystriksveien

Kanoutleie

Dato: Tirsdag 10 jul 2018 - torsdag 1 nov 2018 Vis kart

Padle i mektig natur i fjellbygda Oppdal!

I Oppdal har vi mange store fjellvann som passer godt for padling. Padle Ångardsvatnet eller Dalsvatnet og ta en matpause ved hyggelig gapahuk, eller besøk det naturskjønne Gjevilvatnet og den kritthvite sandstranda Rauøra som innbyr til en hyggelig rastepause.

Vi tilbyr kanoer av svært høy kvalitet. Båtene vi leier ut er meget stabile og lettpadlet. De egner seg derfor godt til aktiviteter som familieturer, fisketurer og utflukter. Vi har kanoer for 2 personer, 3 personer og 2 voksne + 1 barn og 2 voksne + 2 barn.
Alle i kano må bruke vest. Vester og årer er inkludert i kanoleien.
Betingelser og sikkerhet

Når du leier kano, er det du selv som har ansvaret for utstyr og sikkerhet. Vi forventer å få tilbake utstyret i samme stand som ved avhenting. Vi forventer også at du som leietaker har de nødvendige ferdigheter for å benytte utstyret. Vi anbefaler alltid å bruke vester ved padling. Vi har gode padlevester som følger med ved utleie.
Enkelt kart med flere turforslag får dere ved kanoleie.

Bekledning/utstyr
Savannah as/Oppdal Safari leier ut kanoer av svært høy kvalitet. Båtene vi leier ut er meget stabile og lettpadlet.

Oppmøte
O.Skasliens vei 1, 7340 Oppdal

Passer for
De egner seg derfor godt til aktiviteter som familieturer, fisketurer og utflukter. Vi har kanoer for 2 personer, 3 personer og 2 voksne + 1 barn og 2 voksne + 2 barn.

Sesong
Juni - Oktober (avhenger av isforhold)

Varighet
Dagsleie

Vis mer

Occasions

Date    
22 Jul
Søndag 22 jul 2018
23 Jul
Mandag 23 jul 2018
24 Jul
Tirsdag 24 jul 2018
25 Jul
Onsdag 25 jul 2018