Fotosafari med privat guide

Dato: Mandag 15 mai 2017 - torsdag 4 okt 2018 Vis kart

Delta på en vill og unik opplevelse i Norges nasjonalfjell!

Er du interessert i foto og ønsker å delta på en unik naturopplevelse? Vi har flere års erfaring med å arrangere moskussafari, og har spesialisert oss på å arrangere fototurer for dette lunefulle urdyret.

Vi garanterer at vi i løpet av en tur vil se moskus, og våre guider vil gjøre sitt ytterste for å tilrettelegge gode moskus- og fotoopplevelser. En overnatting i telt vil være å anbefale da vi får utnyttet kvelds- og morgenlyset best mulig, i tillegg til at det å sove under nattehimmelen gir en fin og minneverdig naturopplevelse. Om vi er heldige får vi kanskje se en villreinflokk eller en fjellrev, eller kanskje noen spesielle fugler?

For å tilnærme oss dette dyret på en sikker og hensynsfull måte, i tillegg til å få en best mulig fotoopplevelse, er det en fordel å være så få personer som mulig. Det anbefales derfor at gruppeantallet ikke overskrider 5-6 personer.

Bekledning/utstyr
Gode og solide sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Teleobjektiv (min. 300 mm) og stativ er også et must. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!

Oppmøte
Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.

Passer for
Fotointeresserte, naturentusiaster, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Anbefalt maksimal gruppestørrelse er 6 personer.

Sesong
Barmarkssessong, det vil si vår, sommer og høst. Se “Fotosafari vinter” for vinterturer

Varighet
Vi tilbyr alt fra dagsturer (5-7 timer) til flerdagersturer, alt etter ønske :)

Show more

Occasions

Date    
18 Nov
Lørdag 18 nov 2017
19 Nov
Søndag 19 nov 2017
20 Nov
Mandag 20 nov 2017
21 Nov
Tirsdag 21 nov 2017