Kystriksveien

Vitensenteret

Adresse: Kongens gate 1, 7011 Trondheim Vis kart

Adresse: Kongens gate 1, 7011 Trondheim

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter, midt i Trondheims historiske sentrum.

Gjennom lekende læring får våre besøkende eksperimentere med matematikk, naturvitenskap og teknologi. Her kan både barn og voksne utforske fenomener knyttet til natur, miljø og helse gjennom egen aktivitet og i samarbeid med andre. Her skal man ikke bare se på ting, men kjenne, føle, lukte, bygge, støpe og leke seg fram til ny viten.

På Vitensenteret finner du også Norges eneste 3D-planetarium med visninger hver helg. Du har helt sikkert vært på en vanlig kinovisning? Det som er annerledes hos oss er at lerretet er rundt deg på alle kanter. Vitensenterets 3D-planetarium og 360-kino er helt unik i sitt slag. Det finnes nemlig ingen andre i hele Norge som kan ta deg med på en tredimensjonal, 360-graders reise ut i det uendelige verdensrommet. Visning er inkludert i inngangsbilletten.

Med gangavstand til sentrum, buss- og togstasjon og parkeringshus håper vi at dere lett skal finne veie bort til oss i Kongens gate 1, vis-à-vis Trondheim folkebibliotek. På søndager er det også gratis parkering i Trondheim sentrum.

Vis mer

Om denne aktiviteten