Nordlysjakt i Trondheim

Dato: Onsdag 15 nov 2017 - onsdag 25 apr 2018 Vis kart

Nordlyset er ren magi, og den følelsen av å se det live er noe man aldri glemmer.

Det å jakte på nordlyset er en tur i seg selv – langs Ladestien går men hånd i hånd med Trondheimsfjorden. Turen guides av fotograf Øyvind Blomstereng. Han vil også bistå med kamerainnstillinger slik at du får de beste bildene.
Turen starter utenfor Turistinformasjonen i Nordre gate 11. Der møtes du av Øyvind Blomstereng som vil ta deg med på turen. Det vil bli flere stopp underveis, og servering av mat og drikke. Ta på varme klær, gode sko og ha med kamera.
Det er ingen garanti for å se nordlyset – men vi følger tett med på nordlysvarselet. Når du booker turen får du også med en prognose på hvor stor sannsynlighet det er for å fange nordlyset på kamera denne kvelden.
Denne turen gjelder kun i sesong september til mars.


Ekspertguide Øyvind Blomstereng:
Han er en av de beste nordlysfotografene i Norge, og er kjent for sine fantastiske naturbilder. I 2015 fikk han prisen ‘’Årets fotograf’’ av NRK Trøndelag. Hans nordlys time-lapse ble oppdaget av Reuters og sendt ut til media over hele verden. Det resulterte i at bildene ble vist på over 40 TV-kanaler over hele verden, og at medier som Daily Telegraph, The Guardian, Huffington Post og Aftenposten skrev artikler om bildene hans. Øyvind holder foredrag om nordlys, og kommer til å være din guide i jakten på nordlyset. Sjekk @mymagicalmoments på Instagram.

Show more

Occasions

Date Time    
22 Nov
Onsdag 22 nov 2017 21:00
29 Nov
Onsdag 29 nov 2017 21:00
6 Des
Onsdag 6 des 2017 21:00
13 Des
Onsdag 13 des 2017 21:00