Kystriksveien

  • Vis alle
  • Hav & Fritid - Grunnkurs i havpadling (12-16 timer)

Hav & Fritid - Grunnkurs i havpadling (12-16 timer)

Adresse: Nordvollvegen 7, 8700 Nesna Vis kart

Adresse: Nordvollvegen 7, 8700 Nesna

Opplev den vakre Helgelandskysten fra kajakken. Hav & Fritid tilbyr grunnksjonskurs i havpadling.
Dette er et 12-16-timers kurs hvor man starter fra "scratch" og går gjennom alt det grunnleggende og avsluttes med en padletur. Kurset går fra lørdag til søndag.

Hav og Fritid arrangerer grunnleggende kurs i havpadling (16 timer) og målet er å gjøre kajakkpadling til en trygg og sikker aktivitet.

Kurset forsøker å gi deg som kursdeltaker kunnskaper om havkajakken og det utstyret vi benytter i havpadling. Gjennom instruksjon og veiledning gir vi deg innføring i de mest brukte padleteknikkene. I tillegg vil det være stort fokus på sikkerhet og ulike redningsteknikker. Vi har derfor flere kursinstruktører og få deltagere på våre kurs.

Kurset vil ha en praktisk vinkling og det er avsatt godt med tid på utprøving. "Rulla" er ikke en nødvendig ferdighet for sikker ferdsel med kajakk, og derfor ikke en del av våre kurs.

Kursdeltagerne må ta med matpakke, drikke og tørt skifte samt varm fleece/jakke til pausene.

Kurspris 3.200,- pr person

Prisen inkluderer:
- havkajakk, padleutstyr
- padlekort/våttkort
- 1 dag gratis leie av kajakk og utstyr hos Hav og Fritid på Nesna

Alle deltagere på kurs i regi av Hav og Fritid kan også delta gratis på dag 2 på senere kurs for å opprettholde/spisse sine kunnskaper. Betingelsene er eget eller at vi har ledig utstyr.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hytte & Leilighet

Havblikk camping Nesna - Hytter

Avstand: 608 meter
Stor helårsåpen camping med hytter, leiligheter og rom av høy og enklere standard. Nord Norges største vannsklie, lekeapparater, båtutleie, trådløst internett - meget barnevennlig.
Hotell & Rom

Havblikk camping Nesna - Rom

Avstand: 608 meter
Stor helårsåpen camping med hytter, leiligheter og rom av høy og enklere standard. Nord Norges største vannsklie, lekeapparater, båtutleie, trådløst internett - meget barnevennlig.
Hotell & Rom

Nikolaisenbrygga

Avstand: 15,7 km
Den nyrestaurerte Nikolaisenbrygga befinner seg i fantastiske omgivelser i vakre Bardal i Leirfjord