Kystriksveien

  • Vis alle
  • Guidede kajakkturer på Namdalskysten

Guidede kajakkturer på Namdalskysten

Adresse: 7950 Vis kart

Adresse: 7950

Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med og utforsk skjærgården rundt Rørvik og Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Explore Ytre Namdal er en mobil arrangør så nå kan du også bestille kajakkturene med utgangspunkt på Leka eller andre steder på Namdalskysten !

Inkludert i prisen:
- Nødvendig utstyr og sikkerhetsutstyr.
- På 8 timers tur: Enkel matservering

Explore Ytre Namdal holder til på Abelvær og sammen med Explore Ytre Namdal vil du padle kajakk i området rundt Abelvær og Tviberg. Det er mange alternative ruter, alt etter vær og vind og hvilke utfordringer du søker. Det er også mange muligheter for strandhugg. På toppen av Tviberg (ca120 moh) er det panorama utsikt i alle retninger. Det er også muligheter for å fiske underveis, hva smaker vel bedre en fersk fisk i varm fiskesuppe, gjerne samtidig som man har orkesterplass ut til Gjæslingan og Folla.

TURER FRA ANDRE STEDER
Explore Ytre Namdal kan frakte kajakker til andre steder på Namdalskysten - som f.eks Leka, Kolvereid og Ytter-Vikna, og har forslag til gode padleruter. Ta kontakt om dere ønsker kajakkturer fra andre steder (95 99 78 11)

Vis mer
Hytte & Leilighet

Kolvereid Familiecamping

Avstand: 19,3 km
Ligger ved Kolvereid sentrum, og kan tilby overnatting i høystandard hytter med 1 - 3 soverom. De har også en enkel hytte for de som ønsker billig overnatting. Oppstillingsplasser for vogner og bobiler.
Hytte & Leilighet

Kleiva Camping

Avstand: 14,8 km
Kleiva Camping ligger i Vikna kommune 10-15 minutter med bil fra Rørvik, i naturskjønne omgivelser ned mot sjøen.
Hotell & Rom

FISKEVÆRET SØR-GJÆSLINGAN

Avstand: 24,3 km
<B>Bo på museum!</B> I det fredete kulturmiljøet i fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du bo i historiske rorbuer eller i væreierens bolig/Kjøpstu langt ute på Follahavet.