Kystriksveien

  • Vis alle
  • Guidet 3-timers kajakktur fra Tomma

Guidet 3-timers kajakktur fra Tomma

Adresse: Tomsvika, 8700 Vis kart

Adresse: Tomsvika, 8700

I sommersesongen kan du bli med på en trivelig 3-timers guidet kajakktur på den vakre øya Tomma, midt i padleparadiset på Helgelandskysten.

Turen passer for nybegynnere og går for det meste i skjermet farvann mellom holmene ved Tomsvika. Du er i ørnens rike og du vil i løpet av turen ha gode sjanser for å oppleve denne majestetiske fuglen på nært hold. Vi gjør et strandhugg på en av de fine, små strendene hvor vi koser oss og spiser lunch.

Hva er inkludert ?
Kajakk med utstyr og tørrdrakt med sko.

Hvordan komme seg til Tomma ?
Ta ferge fra Nesna til Tomma.

Oppmøte: Småbåthavna i Tomsvika på Tomma (ved Tomma Turistsenter, Ernas Pub)
Tidspunkt: Kl. 11.00 (eller annet tidspunkt etter avtale)

Ta med til denne turen: Et sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser samt ullsokker for å ha under tørrdrakten. Nistepakke og drikke.

Du trenger ikke ha våttkort for å delta på denne turen. Veiledning vil bli gitt før turen starter.
Har du spørsmål: Ta kontakt med oss på mobil 95173987 eller send en epost til: helgelandkajakk@gmail.com

Vis mer
Bo

Dønna Rorbuer Bøteriet - rom

Avstand: 11,4 km
Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med rom, leiligheter, rorbu, restaurant, båtutleie, uteservering og gjestebrygge.
Hytte & Leilighet

Dønna Rorbuer Bøteriet - rorbuer

Avstand: 11,4 km
I det gamle Bøteriet på Dønna finner du restaurant og overnatting. Flott beliggenhet ved sjøen og muligheter for fiske. Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter.
Hotell & Rom

Dønnes gård

Avstand: 8,2 km
Dønnes Gård tilbyr overnatting i 6 romantiske dobbeltrom i hovedhuset på gården, samt rom i gamle Nord Dønna skolestue like ved hovedhuset. Opplev overnatting med historien bokstavelig talt i veggene - Dønnes Gård er tildelt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke - Olavsrosa. Frokost og middagservering. Guiding i Dønnes kirke i sommersesongen.