Kystriksveien

 • Vis alle
 • Aktivitetsdag for familien på Hildringen

Aktivitetsdag for familien på Hildringen

Vis kart

Ta med familien til Hildringen Aktivitetsgård (10 min med båt fra Terråk). Hver tirsdag i juli kan dere være med på aktiviteter i god ”Farmen-stil”. Her blir det alt fra tautrekking, slegge, øksekast, bueskyting, kunnskap og A-team.

Hildringen Aktivitetsgård ligger på halvøya Hildringen, ca 10 minutters båttur fra Terråk sentrum. Vi arrangerer aktivitetsdag med din familie med mye lek og konkurranse. Dere skal konkurrere mot hverandre i god ”Farmen-stil”. Her blir det alt fra tautrekking, slegge, øksekast, bueskyting, kunnskap og samarbeidsøvelser.

Aktivitetene blir tilpasset ut i fra sammensetning av grupper og alder, der trivsel, mestring og sosialt samvær står i fokus. Til lunsj lager vi vår egen pizza på steingrillen. Mulighet for å ta med egen mat å legge på grillen. Vi serverer bålkaffe og saft.

Utstyr: Klær etter vær og som tåler å bli skitten.

Vis mer

Avstand

 • Bysentrum
  Terråk sentrum (Bindal) 0,3 km
  Foldereid sentrum (Nærøy) 17 km
 • Busstasjon
  Årsandøy (Bindal) 11 km
 • Landemerke
  Heilhornet (Bindal) 13 km
 • Ferge
  Gutvik (Leka) 25 km
  Leka (Skei) 30 km
 • Turistinformasjon
  Norveg Turistinformasjon 59 km
  Namsos Turistkontor 81 km
 • Attraksjon
  Norveg (Vikna) 59 km
 • Flyplass
  Rørvik Lufthavn 64 km
  Namsos Lufthavn 78 km
Hotell & Rom

Skei Kulturtun - Glamping

Avstand: 30,3 km
Å overnatte i et telt som føles som å ligge på hotell. På Skei Kulturtun kan du bo i store Lavvoer med ferdig oppredde gode senger, og inkludert frokost. Ikke noe er som å ligge ute og kjenne den friske nærheten til naturen !
Hotell & Rom

Bogen Feriehus

Avstand: 19,5 km
På halvøya Austra på grensen mellom sør- og nord-Norge i Helgeland, finner du idylliske Bogen feriehus. Mektige fjell danner imponerende kulisser rundt de fiskerike fjordene. Det åpne havet venter utenfor med sin fiskerikdom, men også en farlig skjønnhet
Hotell & Rom

Sømna Kro & Gjestegård

Avstand: 26,6 km
Sømna Kro & Gjestegård ligger i kommunesentret Vik i Sømna kommune helt sør på Helgelands-kysten; 40 km sør for Brønnøysund og 350 km nord for Trondheim. Gjestegården har 65 senger fordelt på 39 moderne rom som alle har bad med dusj og TV.