Kystriksveien

 • Vis alle
 • Aktivitetsdag for familien på Hildringen

Aktivitetsdag for familien på Hildringen

Dato: Tirsdag 3 jul 2018 - tirsdag 31 jul 2018 Vis kart

Ta med familien til Hildringen Aktivietesgård (10 min med båt fra Terråk). Hver tirsdag i juli kan dere være med på aktiviteter i god ”Farmen-stil”. Her blir det alt fra tautrekking, saging, kunnskap, slegge, øksekast, bueskyting og melkespanholding.

Hildringen Aktivitetsgård ligger på halvøya Hildringen, ca 10 minutters båttur fra Terråk sentrum. Vi arrangerer aktivitetsdag med din familie med mye lek og konkurranse. Dere skal konkurrere mot hverandre i god ”Farmen-stil”. Her blir det alt fra tautrekking, saging, kunnskap, slegge, øksekast, bueskyting, melkespanholding.

Aktivitetene blir tilpasset ut i fra sammensetning av grupper og alder, der trivsel, mestring og sosialt samvær står i fokus. Til lunsj lager vi vår egen pizza på steingrillen. Mulighet for å ta med egen mat å legge på grillen. Vi serverer bålkaffe og saft.

Utstyr: Klær etter vær og som tåler å bli skitten.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Avstand

 • Bysentrum
  Terråk sentrum (Bindal) 0,3 km
  Foldereid sentrum (Nærøy) 17 km
 • Busstasjon
  Årsandøy (Bindal) 11 km
 • Landemerke
  Heilhornet (Bindal) 13 km
 • Ferge
  Gutvik (Leka) 25 km
  Leka (Skei) 30 km
 • Turistinformasjon
  Norveg Turistinformasjon 59 km
  Namsos Turistkontor 81 km
 • Attraksjon
  Norveg (Vikna) 59 km
 • Flyplass
  Rørvik Lufthavn 64 km
  Namsos Lufthavn 78 km
Hotell & Rom

Sømna Kro & Gjestegård

Avstand: 26,6 km
Sømna Kro & Gjestegård ligger i kommunesentret Vik i Sømna kommune helt sør på Helgelands-kysten; 40 km sør for Brønnøysund og 350 km nord for Trondheim. Gjestegården har 65 senger fordelt på 39 moderne rom som alle har bad med dusj og TV.
Hotell & Rom

Skei Kulturtun - Glamping

Avstand: 30,3 km
Å overnatte i et telt som føles som å ligge på hotell. På Skei Kulturtun kan du bo i store Lavvoer med ferdig oppredde gode senger, og inkludert frokost. Ikke noe er som å ligge ute og kjenne den friske nærheten til naturen !
Hotell & Rom

Bogen Feriehus

Avstand: 19,5 km
På halvøya Austra på grensen mellom sør- og nord-Norge i Helgeland, finner du idylliske Bogen feriehus. Mektige fjell danner imponerende kulisser rundt de fiskerike fjordene. Det åpne havet venter utenfor med sin fiskerikdom, men også en farlig skjønnhet