Kystriksveien

Opplev Solsemhula

Vis kart

Bli med på en unik guidet tur til forhistoriske hulemalerier, og et besøk på Leka Vestre - souvenirbutikk og Kafé. Matpakke inkludert i prisen.

Oppmøte: Parkeringsplassen for Solsemhula.
Tidspunkt: Tirsdag, torsdag, lørdag kl 14. Men møt opp en time før og få med dere kafeen og butikken på Leka Vestre.
Varighet: 2 timer
Inkludert: Lokal guide og matpakke.

Turen starter kl 14.00 fra parkeringsplassen for Solsemhula. Om dere ønsker å få med dere butikken/kafeen "Leka Vestre", så gjør dette før turen starter.

Lokal guide gir deg en unik opplevelse som du ikke kan oppleve andre steder.
En av to hulemalerilokaliteter av 11 i Nord-Europa der besøk er tillatt. En forhistorisk katedral og funnsted for bl.a. nordens eldste musikkinstrumenter.

Mulighet for besøk på Leka Vestre, en liten souvernirbutikk, kjent for «I Love Leka»-produkter

Vis mer
Hotell & Rom

Skei Kulturtun - Glamping

Avstand: 8,2 km
Å overnatte i et telt som føles som å ligge på hotell. På Skei Kulturtun kan du bo i store Lavvoer med ferdig oppredde gode senger, og inkludert frokost. Ikke noe er som å ligge ute og kjenne den friske nærheten til naturen !
Hytte & Camping

Leka Hytter

Avstand: 6,6 km
Leka Hytter tilbyr overnatting i to store og moderne høystandard hytter med utsikt mot fjorden og Heilhornet.
Hotell & Rom

Bogen Feriehus

Avstand: 18,3 km
På halvøya Austra på grensen mellom sør- og nord-Norge i Helgeland, finner du idylliske Bogen feriehus. Mektige fjell danner imponerende kulisser rundt de fiskerike fjordene. Det åpne havet venter utenfor med sin fiskerikdom, men også en farlig skjønnhet
Build: 07.07.2020 15:54:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails