Kystriksveien

Sykkelutleie Rørvik

Adresse: Havnesenteret Havnegata 3C, 7900 Dato: Lørdag 20 jul 2019 - lørdag 20 jul 2024 Vis kart

Adresse: Havnesenteret Havnegata 3C, 7900

Intersport - Hansvik i Rørvik leier ut sykler av alle typer i Rørvik sentrum. Leien inkluderer hjelm, pumpe, stkkelvesker, og verktøysett.

Enveisleie: En del som f.eks sykler Kystriksveien vil ha behov for å transportere sykler tilbake til Rørvik. Kystriksveien Reiseliv / Hansvik Sport vil være behjelpelig med å organisere dette, men leietager må dekke utgiftene. I noen tilfeller vil Kystriksveien Reiseliv ha mulighet til å plukke opp sykler langs kysten. Ta kontakt på tel. +47 74 40 17 17 for informasjon om dette.

Øyhopping på Namdalskysten: Namdalskysten er et fantastisk område å sykle i - for inspirasjon og forslag til ruter - se kystriksveien.no/namdalskysten

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Hotell & Rom

FISKEVÆRET SØR-GJÆSLINGAN

Avstand: 25,2 km
<B>Bo på museum!</B> I det fredete kulturmiljøet i fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du bo i historiske rorbuer eller i væreierens bolig/Kjøpstu langt ute på Follahavet.
Hytte & Leilighet

Kleiva Camping

Avstand: 6,2 km
Kleiva Camping ligger i Vikna kommune 10-15 minutter med bil fra Rørvik, i naturskjønne omgivelser ned mot sjøen.
Hytte & Leilighet

Kolvereid Familiecamping

Avstand: 16,9 km
Ligger ved Kolvereid sentrum, og kan tilby overnatting i høystandard hytter med 1 - 3 soverom. De har også en enkel hytte for de som ønsker billig overnatting. Oppstillingsplasser for vogner og bobiler.