Kystriksveien

  • Vis alle
  • Eksotiske smaksopplevelser; buffé for hele familien

Eksotiske smaksopplevelser; buffé for hele familien

Dato: Onsdag 27 mar 2019 - onsdag 27 mar 2019

Med skreien som basisråvare tilberedes nye retter med eksotiske smaker. Onsdag ettermiddag kan du slippe å tilberede middagen hjemme. Ta med den du ønsker til Ytre Namdal videregående skole, og nyt masse gode smaker fra bufféen som tilberedes av nye ytternamdalinger sammen med ansvarlige for Mat- og restaurantfag.

Sted: Ytre Namdal videregående skole
Tid: Du kan komme og spise når det passer mellom kl. 16 – 18. Bufféen står til ca kl. 19.

Skreien har gytt på Namdalskysten i århundrer, og den tradisjonelle måten for kystens befolkning å tilberede fisken, levra og rogna på holdes i hevd. Med innflytting fra andre land langt unna Norge, vil råvaren gjerne bli tilberedt på annen måte og med andre krydderier. Dette gir nye eksotiske smaksopplevelser.

Onsdag ettermiddag kan du slippe å tilberede middagen hjemme. Ta med den du ønsker til Ytre Namdal videregående skole, og nyt masse gode smaker fra bufféen som tilberedes av nye ytternamdalinger sammen med ansvarlige for Mat- og restaurantfag.

Gjennom et unikt samarbeid mellom Ytre Namdal videregående skole, Skreifestivalen, Innvandringstjenesten i Nærøy og Flyktningetjenesten i Vikna kommune sørges det for en flott presentasjon av tidligere hjemland, og det blir garantert nye smaksopplevelser for den som tar turen til skolens kantine.

Arrangementet finner sted på Ytre Namdal videregående skole, og du kan komme og spise når det passer mellom kl. 16 – 18. Bufféen står til ca kl. 19.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Available on: 27.03.2019