• Vis alle
 • Sykkelutleie Namsos / Namdalskysten

Sykkelutleie Namsos / Namdalskysten

Adresse: Abel Meyers gate 30, 7800 Namsos Dato: Fredag 1 jan 2016 - onsdag 5 sep 2018 Vis kart

Adresse: Abel Meyers gate 30, 7800 Namsos

Namsos Sykkelsenter leier ut sykler av alle typer i Namsos sentrum. Leien inkluderer hjelm, pumpe, og verktøysett. I tillegg kan vesker og sykkelhenger leies ekstra.

Namsos Sykkelsenter leier ut sykler av alle typer i Namsos sentrum. Leien inkluderer hjelm, pumpe, og verktøysett. I tillegg kan vesker og sykkelhenger leies ekstra.

Namsos Sykkelsenter leverer og bringer sykler til Namsos lufthamn, og kan også hente/bringe lokalt mot et lite tillegg.

Enveisleie: En del som f.eks sykler Kystriksveien vil ha behov for å transportere sykler tilbake til Namsos. Kystriksveien Reiseliv / Namsos Sykkelsenter vil være behjelpelig med å organisere dette, men leietager må dekke utgiftene. I noen tilfeller vil Kystriksveien Reiseliv ha mulighet til å plukke opp sykler langs kysten. Ta kontakt på tel. +47 74 40 17 17 for informasjon om dette.

Øyhopping på Namdalskysten: Namdalskysten er et fantastisk område å sykle i - for inspirasjon og forslag til rute - se www.backpacker17.com.

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Avstand

 • Bysentrum
  Overhalla sentrum 22 km
  Høylandet 42 km
 • Attraksjon
  Norveg (Vikna) 45 km
 • Togstasjon
  Steinkjer Stasjon 51 km
 • Ferge
  Leka (Skei) 70 km
  Gutvik (Leka) 70 km
Hotell & Rom

Scandic Rock City Namsos

Avstand: 504 meter
Landets eneste trønderrockhotell finner du i Namsos. Hotellet ligger i tilknytning til Rock City - et ressurssenter for profesjonell musikk og et opplevelsessenter for trønderrock.
Hotell & Rom

Overhalla Hotel

Avstand: 21,9 km
Hotellet ligger i Overhalla i Namdalen, 20 kilometer fra Namsos. Hotellet ligger tett opptil de beste fiskestedene i Namsen og sideelva Bjøra. Smålakselva Nordelva er bare 5 – 10 km unna.