Kystriksveien

Sykkelutleie Rørvik

Adresse: Kjøpmannsgata 11, 7900 Rørvik Dato: Søndag 16 des 2018 - tirsdag 1 jan 2019 Vis kart

Adresse: Kjøpmannsgata 11, 7900 Rørvik

Hansvik sport i Rørvik leier ut sykler av alle typer i Rørvik sentrum. Leien inkluderer hjelm, pumpe, og verktøysett. I tillegg kan vesker og sykkelhenger leies ekstra.

Hansvik Sport i Rørvik leier ut sykler av alle typer i Rørvik sentrum. Leien inkluderer hjelm, pumpe, stkkelvesker, og verktøysett.

Hansvik Sport leverer og bringer sykler til Rørvik lufthamn, og kan også hente/bringe lokalt mot et lite tillegg.

Enveisleie: En del som f.eks sykler Kystriksveien vil ha behov for å transportere sykler tilbake til Rørvik. Kystriksveien Reiseliv / Hansvik Sport vil være behjelpelig med å organisere dette, men leietager må dekke utgiftene. I noen tilfeller vil Kystriksveien Reiseliv ha mulighet til å plukke opp sykler langs kysten. Ta kontakt på tel. +47 74 40 17 17 for informasjon om dette.

Øyhopping på Namdalskysten: Namdalskysten er et fantastisk område å sykle i - for inspirasjon og forslag til rute - se www.backpacker17.com.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Hotell & Rom

FISKEVÆRET SØR-GJÆSLINGAN

Avstand: 25,5 km
Bo på museum! I det fredede kulturmiljøet i fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du bo i autentiske rorbuer eller i væreierens bolig/Kjøpstu langt ute på Follahavet.
Hytte & Leilighet

Kolvereid Familiecamping

Avstand: 16,7 km
Ligger ved Kolvereid sentrum, og kan tilby overnatting i høystandard hytter med 1 - 3 soverom. De har også en enkel hytte for de som ønsker billig overnatting. Oppstillingsplasser for vogner og bobiler.
Hytte & Leilighet

Kleiva Camping

Avstand: 6,4 km
Kleiva Camping ligger i Vikna kommune 10-15 minutter med bil fra Rørvik, i naturskjønne omgivelser ned mot sjøen.