Kystriksveien

  • Vis alle
  • Opplev Den Gyldne Omvei i sommer

Opplev Den Gyldne Omvei i sommer

Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden. Pakken inkluderer overnatting på det historiske gårdshotellet Husfrua, 2 retters middag på en av Inderøyas beste restauranter, og et skreddersydd turprogram langs Den Gyldne Omvei.

Inkludert i pakken: 1 overnatting på Husfrua Gårdshotell og 2 retters middag på restaurant Øyna. Personlig turprogram langs Den Gyldne Omvei med anbefalte stopp og aktiviteter(skreddersys etter avtale med dere).

Inderøy kommune ligger i hjertet av Trøndelag og Innherred, bare 1,5 timer nord for Trondheim. Opplev kortreist mat på sitt beste mens du nyter trøndersk kulturlandskapet og utsikten over den blå Trondheimsfjorden. Husfrua Gårdshotell er et unikt overnattingsted med historie i veggene. Frokosten er hjemmelaget med godt brød og pålegg fra de nærmeste naboene.

På ankomstdagen er det inkludert middag på Øyna, Trøndelags beste restaurant med den lengste og vakreste utsikten du kan tenke deg. Kun 5. min spasertur fra Husfrua Gårdshotell.

Når dere da er langs Den Gyldne Omvei som inkluderer til sammen 20 ulike aktører med både kunst, mat og utstillinger er det for oss en glede å lage en personlig anbefaling til andre stopp dere kan gjøre mens dere er der. Vi sender etter nærmere avtale et skreddersydd turprogram uten ekstra kostnader.

Vis mer