Kystriksveien

  • Vis alle
  • Guidet tur langs Den Gyldne Omvei

Guidet tur langs Den Gyldne Omvei

Adresse: Røra stasjon Røra Vis kart

Adresse: Røra stasjon Røra

Besøk Norges vakreste omvei i sommer - Den Gyldne Omvei i Inderøy. Ta toget fra Trondheim eller start turen ved Røra stasjon, hver lørdag i juli. Der venter en buss som tar dere rundt til gallerier og gårder med kortreist og lokal mat. Besøk idylliske Straumen med Nils Aas Kunstverksted, spis en deilig lunsj på Øyna og besøk gårder som Berg Gård og Gulburet med sommerkafé og gårdsbutikker..

Dagen starter med flott utsikt over Straumen fra Øyna hvor det blir lunsj før vi kjører videre ned til Straumen og besøker Nils Aas Kunstverksted. Derfra starter vi på Inderøy rundt og første stopp er Berg Gård på Kjerknesvågen. Videre kjører vi om Sandvollan og tilbake mot Straumen. Før vi skal avslutter dagen besøker vi Gulburet og Therese Kvams Vevstue.

Turen inkluderer busstransport, guide på turen, lunsj og inngang på Nils Aas Kunstverksted. En deilig dag som starter med tog fra Trondheim stasjon eller bestilling direkte fra Røra stasjon.

Oppmøte Røra stasjon kl.11.15, der venter en buss som tar dere med rundt langs Den Gyldne Omvei.. Tog fra Trondheim statsjon går kl.09.10, og vil være på Røra stasjon kl.11.00.

Vi er tilbake på Røra stasjon til toget tilbake til Trondheim går kl. 17.44.

Vis mer
Bo

Quality Hotel Grand Steinkjer

Avstand: 18 km
Her bor du i hjertet av Steinkjer med gangavstand til shopping og uteliv. 50 meter fra jernbane og bussterminal.
Bo

Best Western Tingvold Park Hotel

Avstand: 19,1 km
Hotellet i Steinkjer med stil og atmosfære. Hotellet har et særpreget hjemmemiljø og et utsøkt norsk kjøkken. Beliggenhet i boligområde i gangavstand til Steinkjer sentrum.