Kystriksveien

Pakker


Hopp fra øy til øy nedover Helgelandskysten med ekspressbåt og besøk det gamle handelsstedet på Støtt, og vakre Lovund ute i havgapet. Med på reisen får dere gode senger, store matopplevelser, frisk sjøluft, og et øyrike dere aldri vil glemme !

Her står vin og sjømat på menyen, i en kombinasjon av barske opplevelser nært havet. Maten som serveres kan ikke bli ferskere. Du får anledning til å fange den selv, tilberede og bare nyte fantastiske og ekte smaker.

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene på Namdalskysten ! Sett av helgen 29. - 31. mars - bo godt på Kysthotellet Rørvik og opplev Skreifestivalen og feiringen av skreien. Pakken inkluderer to netter på Kysthotellet Rørvik, båttur til fiskemottaket på Vandsøya fredag, billett til fortellerteateret «Rørvik anno 1909», og inngang i utstillingen på Kystkultursenteret Norveg.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du 3 av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du noen av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Kategorier


Bestillingsassistanse


Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud