Kystriksveien

Pakker


Møt våren på Vega: Opplev fuglesang, verdensarv og mat som hører årstiden til. Møt folket, kulturen og fuglene i Unesco området rundt Vega.

En gang i året skjer det et under! Da kommer den elskovssyke skreien fra Barentshavet til Viknaværene på Namdalskysten ! Sett av helgen 29. - 31. mars - bo godt på Kysthotellet Rørvik og opplev Skreifestivalen og feiringen av skreien. Pakken inkluderer to netter på Kysthotellet Rørvik, båttur til fiskemottaket på Vandsøya fredag, billett til fortellerteateret «Rørvik anno 1909», og inngang i utstillingen på Kystkultursenteret Norveg.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du noen av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Du har virkelig muligheten til å gå dine egen veier på en selvstyrt tur i ditt eget tempo. Dette er en sykkelpakke med tre overnattinger som inneholder sykkelleie, kart og forslag til hva dere kan oppleve. Dere bor på hotell eller på rorbu som blir din base i hele oppholdet. Måltider og opplevelser kan forhåndsbookes. Vi har samlet noen av våre favoritturer for å hjelpe deg i den videre planleggingen.

Bestillingsassistanse

Bestill hos oss

  • Bestill opplevelser i hele Midt-Norge
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Reisegaranti ved pakketilbud