Kystriksveien

Bare Flyt Trondheim

Adresse: Fjordgata 9, 7010 Trondheim

Adresse: Fjordgata 9, 7010 Trondheim

Se for deg at du svever i vektløs tilstand på et trygt og behagelig sted. Stress og bekymringer forsvinner gradvis og tankene føles lette. En lun melodi spilles i bakgrunnen, eller kanskje du vil ha det helt stille? Du ligger i en av Bare Flyts moderne floatingtanker, hvor du kan floate alene for deg selv eller også sammen med noen du er glad i.

I floatingtanken flyter du i kroppstemperert vann. Store mengder epsomsalt gjør at du flyter som en kork i vannet, på samme måte som i Dødehavet. Kombinasjonen av vektløshet, kroppstempererte omgivelser og fullstendig avkobling fra omverdenens impulser gjør at hjernen sakte men sikkert kobler ut sine aktive funksjoner. Hjernebølgefrekvensen senker seg, og du vil nå befinne deg i en dyp, meditativ tilstand.

I Bare Flyt har vi også massasje, som passer perfekt kombinert med floating. Floating gjør deg avslappet og mykner opp muskulaturen, slik at kroppen er mer mottakelig for en massasje i etterkant. Eventuelt kan man også bare få massasje.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer
+47 21 38 94 89
Kontaktperson e-post
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5287.cbischannel-257.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails